ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ψυχοθεραπεία &
Συμβουλευτική

Η ψυχοθεραπεία και η συμβουλευτική, όταν γίνεται από ειδικά εκπαιδευμένο ψυχολόγο, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην αντιμετώπιση μιας σειράς από προβλήματα της καθημερινότητας που σας απομακρύνουν απο την επίτευξη των στόχων σας και την ποιότητα ζωής που σας αξίζει.

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Γνωσιακή συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Η γνωσιακή συμπεριφοριστική προσέγγιση είναι ενδεδειγμένη για πλήθος προβλημάτων, όπως κατάθλιψη, άγχος, φοβίες, απώλεια-πένθος, προβλήματα διαπροσωπικών και οικογενειακών σχέσεων και εξαρτήσεις. 

Βασίζεται στη ρήση του Επίκτητου πως δεν μας ταράζουν τα πράγματα, αλλά οι σκέψεις που κάνουμε εμείς για τα πράγματα. 

Πρόκειται για μια δομημένη και βραχείας διάρκειας θεραπεία που εστιάζει σε αυτό που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι στο “εδώ και τώρα”, όχι τόσο στις πρώιμες εμπειρίες. 

Ο τελικός στόχος μέσα από αυτό το ταξίδι είναι να γίνεις εσύ ο θεραπευτής του εαυτού σου!

Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά το άγχος σας
ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΦΗΒΩΝ

Γνωσιακή συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία εφήβων

Η εφηβεία συνιστά το πιο ιδιαίτερο και απαιτητικό αναπτυξιακό στάδιο της ζωής ενός ανθρώπου και συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα όπως κατάθλιψη, αυτοτραυματισμοί, προβλήματα που αναδύονται στις σχέσεις και στην οικογένεια και ζητήματα αυτοεκτίμησης, τα οποία αν δεν προσεχτούν θα μπορούσαν να έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην μετέπειτα ψυχοσυναισθηματική ζωή του ατόμου. 

Η γνωσιακή συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία έχει αποδειχτεί πως μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το μονοπάτι με ποικιλία τεχνικών.

Δώστε λύση στα προβλήματα των εφήβων
ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Συνεδρίες συμβουλευτικής

Η συμβουλευτική διαδικασία επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση κρίσεων που περνάει το άτομο και συμβάλλει στην αντιμετώπισή τους και στην από κοινού διερεύνηση εναλλακτικών και λύσεων. Οι συνεδρίες μπορεί να είναι είτε ατομικές είτε ομαδικές.

Ατομικές και ομαδικές συνεδρίες
ONLINE Συνεδριεσ

Online συνεδρίες (skype)

Η πραγματοποίηση online συνεδριών απευθύνεται κυρίως σε άτομα που επιθυμούν να κάνουν ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως, ή σε άτομα που βρίσκονται εκτός Αθηνών ή σε απομακρυσμένες περιοχές. 

Προτιμάται αρκετά, καθώς με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης του προγράμματος του θεραπευόμενου με κατάλληλο τρόπο και πραγματοποιείται εξοικονόμηση χρόνου. 

Η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων είναι εξασφαλισμένη μέσα από τη δέσμευση του θεραπευτή στην επαγγελματική δεοντολογία, όπως ακριβώς και στις διά ζώσης συνεδρίες.

Online συνεδρίες μέσω του skype
Τηλέφωνα:
Ώρες Λειτουργίας:

09:00 – 21:00

Δευτέρα-Παρασκευή

Διεύθυνση:

Ναυπλίου 13, Αργυρούπολη
Τ.Κ 164 52, Αθήνα

E-mail
Χρήσιμα Links
Βρείτε με στον χάρτη:
Copyright © 2022 Web Design by Webex Studio