ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

Αγγελική Καγκάδη

Η Αγγελική Καγκάδη γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι Ψυχολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αργυρούπολη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία από το Leiden University, όπως επίσης είναι και κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ) και μέλος του προγράμματος γνωσιακών ψυχοθεραπειών που πραγματοποιείται από Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών (ΕΠΙΨΥ κι Αιγινήτειο Νοσοκομείο).

Έχει αποκτήσει κλινική εμπειρία δουλεύοντας στη ΜΚΟ Νόστος όπου ασχολήθηκε με τον προσφυγικό και τον μεταναστευτικό πληθυσμό. Επίσης έχει εργαστεί σε διάφορες δομές, όπως ο ΟΚΑΝΑ, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΔΑΦΝΙ) κ.α, και είναι εξοικειωμένη με κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

Ψυχολόγος - Αγγελική Καγκάδη Αθήνα
Αγγελική Καγκάδη - Ψυχολόγος
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΓΚΑΔΗ

Συνεχής εξέλιξη και επιμόρφωση

Έχει πραγματοποιήσει την πρακτική της στο τμήμα εφήβων-νέων της Μονάδας απεξάρτησης 18 άνω. 

Γράφει άρθρα αυτοβοήθειας και ψυχολογικού περιεχομένου σε διάφορα blog ψυχολογίας. 

Πιστεύει στη συνεχή εξέλιξη και δεν παραλείπει ποτέ να επιμορφώνεται περαιτέρω, παρακολουθώντας πλήθος συνεδρίων και ημερίδων.

Αγγελική Καγκάδη - Συχνές Ερωτήσεις
Αγγελική Καγκάδη - Ψυχολόγος
ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

Αποτελεσματική αντιμετώπιση

Η ψυχολόγος Αγγελική Καγκάδη μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ψυχοθεραπευτικά άγχος, διαταραχή πανικού, ψυχαναγκασμούς, φοβίες, διαταραχές της διάθεσης, διατροφικές διαταραχές, διαταραχές της σεξουαλικής ζωής, εξαρτήσεις και θέματα αυτοεκτίμησης.

Τηλέφωνα:
Ώρες Λειτουργίας:

09:00 – 21:00

Δευτέρα-Παρασκευή

Διεύθυνση:

Ναυπλίου 13, Αργυρούπολη
Τ.Κ 164 52, Αθήνα

E-mail
Χρήσιμα Links
Βρείτε με στον χάρτη:
Copyright © 2022 Web Design by Webex Studio